HURRA FOR HANNE

 

Vi feirer Hanne,Hege og Hilde i tre ulike temafester. Hudre stk. har trykket deltar på facebookeventet, men i virkeligheten er det bare et par stykker som dukker opp. De ulike festene blir et møte mellom mennesker som har fortapt seg i sosiale medier, og ikke lenger er i stand til å fungere normalt i en sosial setting. Vi møter karakterer som både har glemt hverandre og seg selv. Er det noen som egentlig kjenner Hanne?

"Hurra for Hanne" er en forestilling i krysningspunktet mellom det absurde og det performative. Publikum inviteres med på festen. Tematikken er sosiale medier og hvordan teknologien har forandret vår hverdag. Vi lever i en verden hvor kommunikasjon foregår gjennom en skjerm, enten det er gjennom datamaskinen eller mobilen. Med et kristik blikk på den moderne komunikasjonen, er dette en forestilling som de fleste vil kunne kjenne seg igjen i, på godt og vondt.

Ungdommene hos oss ble umiddelbart engasjert av stykket. Det ga rom for debatt og satte fokus på viktige temaer som utseende, “likes” og sosiale mediers makt.
— Irene Førland, Unge Spor

Utøvere: Lise Andrea Grimelund-Kjelsen, Ida Sofie Straume, Irene Nessa Bjørnevik

Regi: Eva Burgerhoudt

Støttet av: Oslo Teatersenter og Unge Spor

Prosjektleder: Irene Nessa Bjørnevik

 

 
unge spor.jpg
ots.jpg

KONTAKT

Irene@teaterleikhus.com

+4748288857