LISE ANDREA GRIMELUND-KJELSEN

 
lise portrett av knut.jpg

PERFORMANCE ARTIST

Bachelor i drama og teaterkommunikasjon, med utveksling til DAMU, teaterhøgskolen i Tsjekkia og Linfield College i USA. Ett år med moderne prosjektledelse fra Emergence school of leadership. Jobber som scenekunstner, produsent og sceneinstruktør.

Kontakt: lise@teaterleikhus.com

 

PÅGÅENDE PROSJEKTER

 

Jeg gikk meg over sjø & land

Et samarbeid med Mangfold Forlag om å skape barneteater ut av boken "Jeg gikk meg over sjø og land" av Tina Tsiplakis. I 2019 har vi spilte på Deichman Nordtvedt, Deichman Tøyen og Vega Scene. 24 og 25. August spiller vi på Sentralen og 31. August spiller vi på Deichman Nydalen.

 

LUFTBARNET

Oslo Teatersenter har støttet oss i å utvikle og sette opp mitt nyeste manus, “LUFTBARNET”. Under OFF-HEDDA festivalen leste vi et utdrag fra manuset med god hjelp fra dyktige kollegaer fra feltet. Teksten er under utvikling med forventet oppsetning høsten 2020.

 

DADA

Et samarbeidsprosjekt med alle Leikhus sine medlemmer, med god hjelp fra scenograf Sorcha Gibson. En produksjon inspirert av dadaismen, krig og meningsløshet. Premieren var i Praha i 2017. I etterkant har forestillingen spilt på festivalen Teatertreff i Oslo, for teaterelevene ved Ås Kulturskole med en påfølgende workshop om dadaismen, Cafeteateret, Rampelysfestivalen på Black Box og på Sorialab under OFF-HEDDA festivalen.

 

 

 

 

bilde 2 sjø og land.jpg
LUFT BARNET.png
Dada skuespillere.jpg

BILDER FRA TIDLIGERE PROSJEKTER